Delat: Problem E-post

Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år, 5 månader sedan.
Skapare
hubble86
Deltagare

Är jag ensam om att så gott som dagligen få inkomstuppgifter från a site som heter tcprosmail.com? Det är inga småsummor helleer utan oftast belopp om ett antal tusen dollar per vecka. Typ $3.450 för föregående vecka! Jag har bara att gå in på en fil och lämna några uppgifter så kommer pengarna att placeras på mitt konto! Fantastiskt – dessvärre har jag inte vågat göra ett försök med tanke på de kända risker som finns dokumenterade.

Vad skakk jag göra? Fortsätta hoppas på det bästa eller? Tipsa mig gärna om hur jag utan risk kan testa!

 

Gunnar Alm

[email protected]

 

När man tittar på deras webbplats verkar det som att de säljer verktyg för att öka onlineförsäljning, men på din beskrivning låter det antingen som bedrägerimail eller reklam. Personligen tycker jag att det låter som bedrägeri, så jag skulle inte chansa att skicka dem någonting alls.


hubble86
Deltagare

    Hej igen!

     

    Finns det någon metod att undersöka huruvida en  site som tcprosmail.com är ett verkligt företag eller om de överhuvud taget säljer någonting av värde? Jag har försökt se om det finns någon pålitlig bedömning av företagets seriocitet på nätet men inte hittat något.

    Helst skulle jag villa prova med en helt skyddad maskin!

    Gunnar

     

    Det enklaste är att helt enkelt använda Google och/eller Bing och söka på ”tcprosmail.com” för att sedan avverka sökresultaten. Jag testade på med Google och det verkar som att de flesta anser att det inte är speciellt seriöst.

    Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.