DocuAction

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 1 år, 7 månader sedan.
Skapare
RudoMarg
Åskådare

För varje dag kommer upp en varningsruta på min datorskärm med följande
innehåll: \” DocuAction ! ERROR: System Path\”
Vad kan jag göra för att bli av med det? Annars fungerar datorn som den
ska!
/// Rudolf

Det troligaste är att något av programmen som startar automatiskt tillsammans med Windows av någon anledning inte fungerar som det ska. Tyvärr ger inte meddelandet någon speciellt ledtråd vilket program det handlar om, så det kommer att krävas en del detektivarbete.

Högerklicka på Aktivitetsfältet och välj Aktivitetshanteraren. Gå in under fliken Autostart så visas en lista med vilka program som startar tillsammans med Windows. Markera ett program och klicka på Inaktivera-knappen för att ta bort autostarten. Gör detta med alla program i listan så att inget program startas automatiskt. Sedan startar du om datorn för att se om meddelandet dyker upp igen.

  • Om det inte gör det går du in i Aktivitetshanteraren igen och aktiverar ETT program, startar om datorn och se om meddelandet dyker upp. Fortsätt på samma sätt tills meddelandet dyker upp, då vet du vilket program det är som trasslar och kan vidta åtgärder (avinstallera, installera om eller vad du vill göra beroende på vilket program det är).
  • Om meddelandet ändå dyker upp, gå in i Aktivitetshanteraren och aktivera alla program som var aktiva tidigare, då ligger problemet någon annanstans och vi få fortsätta att jaga.

Hade du gjort något speciellt när meddelandet började dyka upp – kört något städningsprogram, installerat eller avinstallerat något program?

/ PC-tidningen support

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet