e-post i windows 10

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 8 år, 2 månader sedan.
Skapare
tryggve.berglund
Deltagare

Hej jag har försökt med all inlägg på forumet men får det inte att fungera.PS fungera förut innan uppdateringen.Jag gör säkert nåt fel.Jag har gmail det kommer felmedelande inte synkat ännu,systemfel när jag går in på hantera konton.

hälsar tryggve

För att undvika att vi råkar missa något dumpar jag några frågor på dig.

1. Är det den inbyggda e-postappen (som heter E-post kort och gott) som du använder eller är det något annat program?

2. Du har ju tydligen redan kollat forumet, men ifall du har råkat missa detta – Det kan ha med inställningarna hos Gmail att göra. Testa att surfa till Gmail, klicka på kugghjulet uppe till höger och välj Inställningar. Klicka sedan på fliken Vidarebefordran och POP/IMAP. Börja med att se till att IMAP-åtkomsten har statusen Aktivera IMAP, klicka på Spara ändringar-knappen, och sedan klickar du på länken Anvisningar för konfigurering… precis ovanför den knappen. Den guiden borde kunna hjälpa dig att få fart på e-posten.

3. Om du använder E-post-appen, starta den och högerklicka på ditt Gmail-konto i vänsterkolumnen. Klicka på Kontoinställningar i menyn följt av Ändra synkroniseringsalternativ för postlåda. Längst ner finns en länk som heter Avancerade inställningar för postlåda – klicka på den. Här finns det bland annat inställningar för vilka servrar som ska användas för inkommande och utgående e-post. Ändra ingenting, men logga in på din Gmail med webbläsaren och titta under inställningar så att Informationen på Gmailkontoto överensstämmer med de som finns i E-post-appen.

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.