E-post till flera

Löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 2 månader sedan.
Skapare
sbg-6f53634a89
Deltagare

Vill skicka e-mail till flera i en förening, runt 2-300 personer, kan jag som avsändare visa min förenings namn istället för mitt personliga mailnamn? Vill ju även inte att det hamnar i skräpposten. Spelar det någon roll om jag skickar ett mindre antal mail åt gången? Har provat lite med Getanewsletter men tycker det verkar lite svårt.. eller finns det några andra alternativ?

Använder idag hotmail eller outlook..


Bluejeans

Bluejeans

När du ska skicka till så många blir det nästan tvunget att använda en tjänst för ändamålet, exempelvis Getanewsletter. Annars kommer du nästan garanterat att få problem med att mailservrar klassar dina massutskick för skräppost och antingen sorterar bort dina utskick eller till och med blockerar dig som avsändare så att inte ens din vanliga e-post kommer fram.

Det kan i teorin fungera att skicka till ett fåtal vid varje utskick och skicka flera gånger, men det kan fortfarande vålla problem. Många mailservrar är konfigurerade att bara släppa igenom ett specifikt antal meddelanden under en viss tid. Det kan röra sig om 50/timma, 200/dygn eller liknande, det är helt upp till varje serverägare att bestämma så det finns inget standardvärde.

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.