File Picker UI Host do not respond

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 2 månader sedan.
Skapare
esmeralda8486
Deltagare

Jag kan helt plötsligt inte bifoga filer i gmail utan datorn fryser, en PC, och jag får meddelandet att File Picker UI Host do not respond. Jag har testat att köra från kommandotolken, DISM.exe, cleanup Scanhealth + Restorehealth, men det fungerar inte. Någon som vet hur jag kan fixa till detta?

Många som har haft problemet att sett det lösa sig automatiskt när de har uppdaterat Windows. Har du kört en manuell Windows Update och installerat allt som eventuellt hittas för att se om det hjälper?

Får du samma resultat oavsett vilken webbläsare du använder?


esmeralda8486
Deltagare

    Nej jag kör inte uppdateringarna manuellt utan automatiskt. Och jag har den senaste uppdateringen. Det verkar funka i Chrome faktiskt. Får väl byta webbläsare antar jag…

    Testa att göra en manuell Windows Update om du inte redan har gjort det.

    Om du använder Edge i vanliga fall – har du uppgraderat till den nya versionen av Edge? Det kan jag verkligen rekommendera i så fall, och om det fungerar med Chrome borde det fungera med den versionen.

    Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.