hackad epostkonto

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 månader, 4 veckor sedan.
Skapare
user-319228
Åskådare

Min e-post har blivit hackad och utskick har skett till  mina kontakt att jag behöver hjälp med pengar eftersom jag befinner mig i Ukraina och har blivit bestulen.

Hur kan jag rensa kontot

Det beror lite på vilken e-posttjänst det är du använder. Om du fortfarande kan logga in på kontot ska du göra det och byta till ett riktigt bra lösenord och dessutom aktivera tvåstegsverifiering för inloggning. Om du ha en tjänst som inte erbjuder tvåstegsverifiering – byt e-posttjänst.


user-319228
Åskådare

    Jag har ett Hotmail-konto som just nu ligger på en annan dator och har inte loggat inpå denna datorn!

    Jag har ny inloggning till ett mikrosoft-konto där jag fått registrerat  en mailadress på @bikab.net men har inte lyckats ändra inloggning på Hotmail-kontot. Detta fortsätter att plocka mail och sända som skräppost. Har även fått meddelande om Ownership Confirmation of      min hotmailadress,

    skall klicka på ”Confirm account hotmail.com” för att få fortsättningsvis mailen till Hotmail-adressen

    Du behöver ändra inloggningen på Hotmail-kontot. Om du inte kommer in på kontot, försök med instruktionerna på den här sidan.

    Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet