Länkar M Outlook 2007 funkar ej efter uppdatering

Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 1 månad sedan.
Skapare
UhrHans
Åskådare

Hej , har W 10 och M outlook 2007, länkar i mail funkar ej efter att jag ”rensade” datorn enligt era anvisningar i PC-tidningen nr 2 2021. Datorn känns snabbare men länkarna i mailen funkar ej. Bifogar ett skärmklipp av felmeddelandet

Mvh Hans Uhrner

Har du avinstallerat Internet Explorer?


UhrHans
Åskådare

  Ja, jag har avinstallerat Explorer.

  Installera den igen, Outlook 2007 är så gammalt (till och med nedlagt i mer än tre år och anses vara en säkerhetsrisk att använda) att det fortfarande kräver Internet Explorer 11 för att fungera.


  UhrHans
  Åskådare

   Nu funkar det med länkar i mailen efter att ha ominstallerat  Internet Explorer 11.

   Ni borde kanske upplysa om att det är vissa bekymmer om lite äldre program i datorn kan påverkas (negativt) vid vissa uppdateringar.

   Tack för hjälpen !

   Vi brukar göra det när det handlar om program som inte är ”döda”, det vill säga program och operativsystem som inte är nedlagda och inte underhålls längre. Det är mjukvara som ändå används på egen risk vilket gör att dels skulle varningarna lite konstiga eftersom vi skulle varna för att göra något med program som vi i sig har varnat för att använda, dels för att det skulle bli en svår gränsdragning för vad vi skulle varna för och inte. Skulle till exempel gränsen dras vid Windows 7, Windows XP eller Windows 2000. Office 2007, Office 2003 eller Office 97. För enkelhetens skull ligger därför den diffusa gränsdragningen vid nedlagda program, allt äldre än så får ses som en bonus.

   Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet