live come svarar inte

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 9 månader sedan.
Skapare
argosy4
Deltagare

Hej, PC-tidningen och andra initierade dataanvändare!
Jag har problem med båda mina browsrar i Win 10 IE 11, samt även Edge. Problemet uppstår, när jag är inne i min mail. Utan föregående varning fryser skärmbilden och efter ett tag när man klickat så kommer det upp ett meddelande att internetsidan återställs, vilket sker. Detta händer ofta fleragånger under samma session. Irriterande! Felmeddelande som ”livecom svarar inte” kommer upp. Själv misstänker jag MSM. Så mycket skall laddas att någon slags tidsgräns uppnås och felet uppstår. Kan man inte ändra så att inte MSN kommer upp. Jag använder inte detta. ”msn.com/sv-se/?ocid=mailsignout”. Detta problem har pågått några månader och jag vet allstså inte orsaken.Finns det någon som upplevt samma sak och som vet hur man kan fixa detta problem så vore jag tacksam!

Vilken e-posttjänst är det du använder (jag tror att jag kan gissa, men bara för att vara på den säkra sidan)?


argosy4
Deltagare

    IE 11

    Inte webbläsare, utan vilken e-posttjänst – Gmail, Outlook.com, någon internetleverantörs e-posttjänst…


    argosy4
    Deltagare

      Jag använder mestadels hotmail.com.

      Börja med att testa med en annan webbläsare, till exempel Edge (om du har Windows 10), Firefox eller Chrome. Om de fungerar klanderfritt borde problemet ha att göra med IE11, till exempel något trasslande tillägg eller liknande. Om den inte fungerar ens med andra webbläsare, då får vi fortsätta jakten.

      Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.