MailStore Home

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år sedan.
Skapare
user-587687
Åskådare

Min brevlåda hos min e-postleverantör börjar bli full. Jag vill inte gärna radera de flesta av de lagrade mejlen, allra flesta av dem ingår i korrespondens med kunder. I senaste PCTidningen dyker en lösning upp för mig – lagring av all e-post lokalt på hårddisken. Så bra – äntligen en lösning!

När jag läser artikeln i tidningen kan jag inte utläsa om det är fritt fram att radera mejlen på mailservern. Eller kommer programmet att göra en spegling av innehållet på servern?

Min fråga är alltså, kan jag ta bort mejl från servern och vara säker på att de lokalt lagrade finns kvar som arkiverade?

Hälsningar,

Hans B

Den kopieras lokalt till datorn vilket ska göra det fritt fram att radera e-posten på servern, därav att ny e-post inte arkiveras automatiskt. Jag skulle dock ändå rekommendera att du, innan du börjar radera för fulla muggar, experimenterar lite med programmet genom att skicka e-post till dig själv som du testar att arkivera, radera et cetera, så att du vet hur det fungerar med dina e-postkonton.


user-587687
Åskådare

    Ok tack då vet jag. Låter som ett klokt råd…

    Man kan aldrig vara nog försiktig.

    Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.