Meddelande i Gmail

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 månader, 2 veckor sedan.
Skapare
dellrock
Åskådare

Första gången som jag går in i min Gmail, efter start, så kommer det upp ett meddelande ”Tillåt att din data används av smarta funktioner i Gmail, Chat och Meet”. Meddelandet går inte att få bort om jag inte klickar i något av alternativen. Det finns inte någon möjlighet att få bort meddelandet. Om jag klickar något av alternativen så finns bara en möjlighet och det är knappen ”Nästa”. Jag vill ha kvar mina nuvarande val för Gmail. Jag har inte lust att sätta mig in i vad dessa nya möjligheter innebär. Kanske möjligen i ett senare skede. Finns det någon möjlighet att sätta stopp för dessa meddelanden?

Det är en del av en uppdatering av Googles där de ”bakar ihop” en del tjänster och lägger ner andra, så det enklaste är att bara följa instruktionerna. Om du inte använder Chet eller Meet kommer du ändå inte att märka så stor skillnad efteråt.


dellrock
Åskådare

    Jo, jag har inget emot att fylla i uppgifterna. Man jag vill göra det när jag själv vill. Inte när jag har bråttom med att komma in i gmail.

    Om du tar några minuter när du inte har bråttom så slipper du göra det när du har bråttom.

    Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet