Mitt Outlook har försvunnit

Löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år sedan.
Skapare
user-475339
Åskådare

Hejsan!

För ett par veckor sedan försvann mitt Outlook 2016 och jag har ingen aning om varför. Jag har försökt hitta det och få tillbaks det men utan att lyckas. Jag möts bara av ett felmeddelande: ”Det går inte att starta Microsoft Outlook. Det går inte att öppna Outlookfönstret. Det går inte att öppna mapparna. Det går inte att hitta filen C:\Users\Mats Bjurvald\Documents\Outlook-filer\Outlook-datafil.pst.” Vad har hänt och vad kan jag göra?

Mats Bjurvald

Vad händer om du försöker reparera Outlook? Det gör du genom att gå till Inställningar / Appar / Appar och funktioner. Klicka sedan på Program och funktioner uppe till höger. Klicka sedan på din version av Office och välj Ändra. Då får du två olika möjligheter att reparera Office. Det spelar ingen större roll vilken du använder, den ena är snabb men löser bara de vanligaste problemen, den andra är långsam men brukar lösa det mesta.

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.