Outlook förändrades efter senaste W10-uppdatering (skedde i natt)

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 10 månader sedan.
Skapare
Väktare
Deltagare

Efter varje större uppdatering uppstår problem med program. Jag har fler e-postkonton som jag hanterar, några via office 365 och ett gmail. För Office365-brevlådorna kunde jag efter letande hitta i ”Ändra vy” möjligheten till ”Enkel vy” där jag får både navigeringsfönster och läsfönster med kolumner. För gmail går det inte att skapa denna ”Enkel vy” utan där finns ett antal andra alternativ. Det känns konstigt att i samma Windowsfönstar för Outlook så är inställningarna olika. Jag gissar ett det finns någon liten kryssruta som bör fyllas i – men var?

Jag håller med om att det är underligt med olika visningslägen, i min Outlook är det samma inställningar för all visning oavsett om det är Gmail eller något annat som visas. Ändrar jag en visningsinställning ändras det för alla konton och inte individuellt.

Har du gjort en manuell koll så att du har den senaste versionen av Office-programmen genom att gå in i Arkiv / Office-konto / Office-uppdateringar och klicka på Uppdatera nu?

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.