Problem med outlook.

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 1 deltagare, och uppdaterades senast av Support PC-tidningen Support PC-tidningen 10 år, 6 månader sedan.
Skapare
karibien
Medlem

Jag ar lasare av Pctidningen sedan flera ar. Tidningen ar bra o till hjalp tack!

Nu ar jag pa resa och har drabbats av problem med MicrosoftOutlook. Jag kan inte langre logga in till Outlook och lasa tidigare sanda och mottagna e email eller sanda email. Skalet ar att Outlook kraver att en sakerhetskod ska registreras ,( for forlorad atkomst till kontot)

Nar jag foljer Outlooks anvisningar har jag inget annat val an att valja ´Skicka epost till [email protected]´¨. Kan ej skriva in annan adress eller tel.nr t.ex.

jag far alltsa acceptera [email protected] men nar jag gar vidare (klickar nasta) far jag meddelandet ¨det har uppstatt ett tillfalligt fel med tjansten¨. Prova igen……

Efter upprepade forsok far jag plotsligt texten¨Vi har skickat en kod till [email protected] se efter om du fatt ett meddelande fran microsoft teamet och ange koden har¨´. Plats for inskrivning av koden visas. Dessutom finns det text´jag har ingen kod´. Jag klickar pa denna text.

Plotsligt efter upprepade forsok att logga in kommer jag verkligen in till mina email utan att ha angivet nagon kod. Da kan jag kontrollera att nagon kod ej har sants fran Microsoft teamet.

Nar jag anyo forsoker att logga in stoppas jag av kravet pa angivande av kod. Detta har blockerat mitt arbete under nagra dagar. Endast Twitter anges i samband med outlook men dar saknar jag konto. Jag skulle vara tacksam om ´Fraga oss FoForum´kan ge mig tips om hur jag kan losa detta problem.

Med vanliga halsningar

Bernt Griverus

Hej Bengt

Skapa en ny identietet för att komma åt din epost om du glömt ditt lösenord.

se

http://www.ehow.com/how_6062111_fix-outlook-express-locked-mail.html

Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.