Spara bifogade filer i nya Edge

Inte löst
Detta ämne innehåller 9 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 9 månader sedan.
Skapare
bamic
Åskådare

Jag använder Gmail. Tidigare har man fått ett val när man laddar ned en bifogad fil: Öppna – Spara- Spara som.

Efter att nya Edge installerats så kan jag bara Öppna filen (i ett litet fönster nere till vänster), inte Spara som.

Jag har letat runt i menyerna men kan inte hitta något användbart för att spara.

Det beror vanligtvis på vad det är för typ av fil som hämtas. Testa att klicka på den lilla pilen i anslutning till hämtningen nere till vänster och välj Visa i mapp, så borde filen finnas där (vanligtvis i mappen Hämtade filer).


ewgnyravgni0
Deltagare

    När jag har loggat in och klickar på lägg till kommer inte som på bilden fram fyra olika förslag. Det kommer endast ” lägg till Online Drive ”, Jag kan således inte som på bilden lägga in ” IMAP-enhet ”. Hur ska jag förfara ?

    I Yngwe

    Nu förstår jag inte riktigt…


    ewgnyravgni0
    Deltagare

      När jag loggat in och kommer till Enheter Finns det bara ” online Drive ” att välja på, och inte som i beskrivningen, fyra olika

      enheter nämligen,  FTP-enhet, Google Drive, IMAP-enhet och Google Mail-enhet.

      Hur ska jag komma till  IMAP-enhet för att ta backup på min E-post från Windows Mail eller E-postleverantören One.com ?

      I Yngwe

      Testa att klicka på de tre punkterna uppe i Edges högra hörn och välj Inställningar. Klicka på Nedladdningar i vänsterkolumnen. Klicka på reglaget Fråga före nedladdning var varje fil ska sparas så att reglaget är på (blått och cirkeln på höger sida av reglaget) samt se till att inga filtyper, i varje fall inte pdf i det här fallet, är inställda på att öppnas automatiskt.

      Blir det någon skillnad?


      ewgnyravgni0
      Deltagare

        Så ser enheten ut

        Det blev ingen ändring. Det ser ut som ovan,

        Ursäkta min förvirring, men den här tråden handlar om problem att ladda hem bifogade filer från Gmail. Vad har KeepIt med saken att göra?


        ewgnyravgni0
        Deltagare

          Min fråga gällde att ladda över från Nya Edge, skiljer det om det är från Gmail eller från IMAP, ( Windows Mail ) ?

          I Yngwe

          Den här ämnestråden handlar om problem att hämta bifogade filer från Gmail och spara dem lokalt på datorn med nya Edge (eller standard-Edge för man väl säga nu för tiden). Om din fråga handlar om något annat, vilket jag uppfattar det som, så får du antingen skapa en ny tråd med frågan så att vi inte försöka lösa två olika problem i samma tråd och slippa förvirring över vad som handlar om vad. Om det ändå handlar om att hämta filer från Gmail och spara dem lokalt på datorn är jag rädd att jag inte förstår vad du menar.

          Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.