Svårläst e-post

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 3 månader sedan.
Skapare
an123123
Åskådare

Hej min e-post är svårläst o måste kopieras till ett world dokument för att kunna läsa detta, vad finns att göra åt detta samtidigt få texten i svart istället så blir den mycket mer lättläst för en som är färgblind?? MVH SOAN

Jag tog mig friheten att radera bilden efter att jag hade tittat på den eftersom den innehöll en del personlig information.

Vad är det du använder för din e-post, det är lite svårt att uttyda av bilden? Är det en webbläsare och du använder webbmail (vilken tjänst i så fall) eller är det en e-postklient som Outlook, Thunderbird eller något sånt?


an123123
Åskådare

    Hej det står Microsoft Office Outlook 2003, jag vet inte om det är rätt MVH soan

    Enkelt uttryckt skulle jag råda dig att avskriva hela det Office-paketet, eftersom alla former av support (från Microsoft ska tilläggas) upphörde för nästan sex år sedan är hela det programmet ett vidöppet säkerhetshål.

    Det enda jag hittar som eventuellt kan fungera är tyvärr på engelska och jag kan inte undersöka vad det heter på svenska, men jag klistrar inte den engelska förklaringen så kan vi kanske hjälpas åt att hitta rätt och se om det fungerar.

    Select View | Current View | Customize Current View… from the menu in Outlook.
    In Outlook 2003, choose View | Arrange By | Current View | Customize Current View….
    Click Other Settings….
    Click on Row Font….
    Choose the desired font, font style and size.
    Click OK.
    Optionally, change the font for the column headings as well by clicking Column Font….
    Click OK again.
    Click OK once more.

     

    Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.