Thunderbird är trögstartad

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år, 4 månader sedan.
Skapare
user-374662
Åskådare

När jag har haft datorn avstängd i strömsparläge i några timmar och loggar in på Windows (10) och sedan klickan på knappen Thunderbird så tar det alltid minst 45 sekunder innan inkorgen visas. Programmet var betydligt snabbare än så för ett halvår sedan. Vad kan ha hänt? Scannar och rengör hårddiskarna regelbundet och har avinstallerat programmet och gjort en helt ny installation men utan synbar skillnad.

Det första obligatoriska tipset är givetvis att kontrollera så att du har den senaste versionen av Thunderbird, den senaste versionen är v60.3.1 som släpptes nu i mitten av november.

Sedan är det lite mer spekulationer. Agerar programmet bara på det sättet efter strömsparläge eller även när du startar datorn eller bara stänger programmet och startar det igen? Vilken/vilka e-posttjänster är det du använder?


user-374662
Åskådare

    Det agerar så när jag har haft strömsparläge inte annars. Jag har två epostadresser och det är dom samma som jag haft hela tiden. Efter en sådan där uppdatering av Windows 10 så började det här med trögstarten. Jag ska ta hem senaste versionen å se om det hjälper annars återkommer jag. Tack så länge.

     

    Återkom gärna och berätta hur det går.

    Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.