Vidarebefordra mail till en helgrupp

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 månader, 2 veckor sedan.
Skapare
kt.jansson
Åskådare

Hej

På grund av sekretess vill vi få till en mailadress som endast har som uppgift att vidarebefordra de mail som kommer in till de medlemmar som är inlagda i vår grupp. Går det att få till?

Vilken e-posttjänst/e-postleverantör är det som används?


kt.jansson
Åskådare

  <p style=”text-align: center;”>Jag använder windows10 Outlook. Jag tänkte skapa en gmail adress för ändamålet.</p>

  Det du kan testa att göra är att skapa en Gamil-adress. När du sedan loggar in på den adressen klickar du på kugghjulet uppe till höger och väljer Visa alla inställningar. Klicka sedan på fliken Vidarebefordran och POP/IMAP. Där kan du använda funktionen Vidarebefordran för att skicka vidare alla inkommande meddelanden till de adresser som du lägger till i den funktionen. Då borde du få resultatet du vill ha.


  kt.jansson
  Åskådare

   Jag har redan provat det. Men då skickas en kod till varje inlagd adress som jag måste fånga upp från varje medlem en kod i taget och verifiera i gmail.

   Så det funkar inte med våra 38 medlemmar.

   Tror ni det finns något annat e-post program som skulle fungera för ändamålet?

   Om du har tillgång till en egen domän på ett webbhotell är det inget problem. Jag antar att det inte är ett alternativ i sammanhanget?

   Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet