Windows Live Mail

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av  vernerulrik 7 år, 4 månader sedan.
Skapare
vernerulrik
Deltagare

Jag har använt Windows Live Mail länge och känner mig bekväm med det.:) Nu har jag skaffat ny dator med nytt operativsystem, Windows 10. Mycket nytt att lära sig.:) Men e-posten måste fungera. Frågan är nu om jag kan installera Live Mail även i den nya datorn? Fungerar det med Windows 10?

Därtill har jag ett gammalt hotmailkonto, men detta kan jag väl koppla på den outlook-app som nu finns i W 10?


bjšrn b
Deltagare

    Jag har telia och hotmailkonton. Båda har jag lagt in under mailkontot i W10. Och det verkar fungera. Men jag tror att jag måste stänga ner Windows Live Mail för att det skall fungera fullt ut. Däremot vet jag inte hur jag skall få med mig de mappar som jag har i Windows Live Mail till mailprogrammet i W 10.

    Windows Live Mail fungerar bra med Windows 10. Hela programpaketet Windows live Essentials 2012 kommer dock att skrotas av Microsoft i januari 2017, så det kan vara hög tid att börja leta efter en annan lösning. Live Mail kommer fortfarande att fungera efter januari 2017, men eftersom all support och alla uppdateringar kommer att upphöära blir programmet ett potentiellt säkerhetshot.


    vernerulrik
    Deltagare

      Tackar för svar!

      Nu har jag konfigurerat e-posten i W 10 och det verkar fungera bra med de konton jag har. Så nu överger jag Live Mail, känns lite trist men ingenting varar för evigt…

      Forumet ’E-POST’ är stängt för nya ämnen och svar.