Autodesk Sketchbook

Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 9 månader, 4 veckor sedan.
Skapare
johannesvkk
Åskådare

Hej… Jag laddade ner Sketchbook några veckor sedan & testade den med framgång. När jag skulle nu öppna den så fram kom orange ruta med text som tyder på att jag har fått en testversion… o programmet har tilttat. Jag har tagit bort programmet & laddat ner ett nytt från fördelszonen men ff med samma resultat.

Jag förstår att den kanske borde registreras på Autodesk, men jag ser ingen fråga/länk under nerladdningen eller efter…

Vad ska man göra?

Efter testperioden behöver du ett Autodesk ID som du kan skapa här.


johannesvkk
Åskådare

  Öppnade kontot, men samma gällde ff… och det gick inte att logga in  (händer ingentinnär jag klickar i ”logga in”-knappen) så jag avinstallerade programmet & laddade ner en gång till => med samma resultat; avinstallerade igen, startade om burken (W7), laddade ner en ny => samma resultat, avinstallerade igen & gick till mitt konto & laddade ner från Autodesks sida => samma igen… mystiken tätnar…

  Eftersom utgången testversion dyker upp varifrån än jag laddar ner programmet  -så måste jag ha nån bit kvar av den första version i min burk som ställer till det.

   

  Att den känner av att du har använt programmet är inte speciellt konstigt, det skulle inte vara någon mening med tidsbundna testversioner om det räckte att avinstallera programmet för att få en ny period. Däremot borde det inte vara några problem att registrera programmet så att det inte är en testversion längre.

  Du skulle kunna testa att ladda hem det från deras programsida, ifall de inte har gratisversionen inlagd på kontosidan. Deras startguide visar inte heller något avancerat – skapa konto, ladda hem, logga in.

  Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet