borttagning tidigare program som ersätter det nya ?

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 10 månader sedan.
Skapare
teknikern835
Deltagare

Hej !

tidigare nummer av pc tidningen när ett nytt program som var med meddelades att man kunde ta bort tidigare som tidningen skrivit om ,nu ser jag inte dessa kommentarer längre ,var väldigt bra så man kunde sålla bort onödiga program som gjorde samma sak !

och så en annan sak om man söker efter ett program i fördelszonen framgår publiceringsdatum men inte vilken tidning som det skrevs i jag menar nummer o år det skulle underlätta när man återgår till gamla nummer på tidningen efter sök på ett program .

 

Med vänlig hälsning

Janne Wiström

prenumerant sedan 1998

Hejsan Janne.

Det förekommer fortfarande att vi berättar vilket eller vilka program som ett nytt program kan ersätta, men det är inte alltid som det är tillämpbart av olika anledningar. Det kan till exempel handla om att programmet vi skriver om bara delvis överlappar sådant som ett tidigare program gör, eller att det går bra att använda bägge programmen installerade samtidigt. Den vanligaste anledningen att vi berättar vilka program som kan ersättas brukar faktiskt mer handla om att det gamla programmet bör plockas bort (det kan innehålla säkerhetshål, utvecklingen kan ha upphört et cetera) och det nya programmet är ett förslag på ersättare, mer än att det skulle vara ett självändamål att byta.

Det stämmer att det inte står vilket nummer av tidningen som vi har skrivit om ett program. I de flesta fall brukar dock artikeln finnas i anslutning till programmet i Fördelszonen så att det går att få tag informationen den vägen.


teknikern835
Deltagare

    Hej !

    Tack för svar !

    Med vänlig hälsning

     

    Janne Wiström

    Om det dyker upp något program som du undrar över om det ersätter något gammal eller ej, så fråga här i forumet så borde vi kunna reda ut det.

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.