CleverPrint har slutat att skriva ut

Löst
Detta ämne innehåller 8 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 8 månader sedan.
Skapare
user-588947
Åskådare

Har använt CleverPrint under en tid och det har fungerat bra. Spar verkligen bläck.

Så en dag upphörde utskrifterna. Utskriften sänds iväg men sedan försvinner den och det kommer heller inget på utskriftskön. Utskrift utan CleverPrint fungerar. Jag har om installerat programmet men det hjälpte inte.

I general settings i programmet kan man få fram systeminformation och där finns en fellista som visar på error. Något element kan inte vara null. Se bifogade fil med ett utdrag. Hur lösa detta?

Bifoga filer:

Har du kontrollerat så att du har den senaste versionen av programmet, det ska vara version 8.8.1?


user-588947
Åskådare

    Har uppdaterat till version 8.8.1 och fick då svar enligt bifogade fil.

    Tyvärr kan jag inte se någon bifogad fil.


    user-588947
    Åskådare

      Nytt försök att få med filen


      user-588947
      Åskådare

        F

        Bifoga filer:

        Som det står på bilden så är din testperiod slut.


        user-588947
        Åskådare

          Är inte de program som man laddar ner från Fördelszonen gratis? Jag har gjort enligt era anvisningar och registrerat mig som användare.

          De är gratis och så även CleverPrint. Däremot kräver programmet, som du redan känner till, att det registreras hos utvecklaren (vilket också är gratis). Eftersom programmet påstår att testperioden är slut så verkar inte registreringen som du gjorde ha fungerat av någon anledning. Har du loggat in på ditt Abelssoft-konto och kontrollerat att programmet finns registrerat där, och även testat att använda koden som du fick skickat till dig för att registrera programmet en gång till?

          Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.