Delat: PDFsam

Inte löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 10 månader sedan.
Skapare
hjorten2563794
Åskådare

Jag har hämtat PDFsam från fördelszonen men det går inte att installera på min dator det bara tuggar på och installeras inte

vill gärna ha hjälp med att kunna installera detta program M,V,H, Lars-Göran Hjortman. tacksam för svar,

Jag har hämtat och testat programmet så det är inte något fel med själva programfilen som ligger där i alla fall. Får du felmeddelanden eller andra ledtrådar som kan peka på konstigheter?

Hjälper något av förslagen i svaren på fråga två eller tre i den här tråden.


hjorten2563794
Åskådare

    Hej har laddat ner filen PDF sam_Basic_4 installer.exe på nytt idag, nu har det gått ca 1,5timmar sen jag startade nedladdnig och istallation av programmet det står och tuggar händer inget vad är det för fel.

    Är tacksam för svar m.v.h. Lars-Göran Hjortman


    hjorten2563794
    Åskådare

      Uppladdningsfel:
      PDFsam_Basic_4_Installer.exe: Filen är för stor. Detta är ett svar jag fått, om det är så att filen är för stor hur gör jag då.

      Anledningen till att du får felmeddelandet att filen är för stor beror helt enkelt på att filen är för stor, men det spelar ingen roll eftersom du ändå inte ska ladda upp den till forumet. Det du ska göra i det avseendet är ingenting.

      När du har startat installationen, finns det någon ikon på Aktivitetsfältet som visar installationsförloppet och som pockar på din uppmärksamhet? När under installationen slutar det hända saker?

      Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.