efter att ha ominstallerat windows enl 11/2021 har filerna ändrats utan att

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 9 månader sedan.
Skapare
teknikern835
Deltagare

Hej ! efter att ha ominstallerat  windows enl. tidningen 11/2021 för att  minska tid för uppstart blev alla mina filer som jpg o png som miniatyrer bild som berg o måne tidigare innan ominstallationen såg man på miniatyrbilden vad det föreställde hur får jag tillbaka bilderna i miniatyrbilderna  ?

mvh

Janne Wiström

 

Börja med att öppna en bildmapp i Utforskaren, klicka på Visa-fliken längst upp och se till att visningen är inställd så att det visas ikoner. Gå sedan längst ut till höger i verktygsfältet, gå in under Alternativ och välj Ändra mapp- och sökalternativ. I fönstret som öppnas går du in under Visning-fliken och letar reda på alternativet som heter Visa alltid ikoner, aldrig miniatyrer. Om det alternativet är ifyllt, ta bort markeringen och klicka på OK.

Om det inte är ifyllt, markera alternativet och klicka OK, gör sedan om samma sak en gång till men ta bort markeringen igen (för att ”nollställa” inställningen).


teknikern835
Deltagare

    Hej !    tack för svar nu funkar det

    Med vänlig hälsning

    Janne Wiström

    Skönt att det ordnade sig.

    Ämnet ’efter att ha ominstallerat windows enl 11/2021 har filerna ändrats utan att’ är stängt för nya svar.