Format Factory

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 6 månader sedan.
Skapare
Tomas
Åskådare

Återigen samma fel:

Vid hämtning av programmet Format Factory, stannar nerladdning vid 10%. Provat några gånger med samma resultat.

Vid 2 % visas information: Anslut till internet och klicka på OK för att fortsätta. Därefter stannar det vid 10%.

Testat med Google chrome och Microsoft Edge – samma fel.

vänligen

Tomas

Mycket besynnerligt, jag testade att hämta det igen med tre olika webbläsare och det fungerade med allihop så jag lyckas inte återskapa problemet. Blir det likadant om du försöker hämta någon annan fil eller är det bara när du försöker hämta Format Factory?


Tomas
Åskådare

    Nu har jag installerat detta programmet från en annan länk. Hm … fick då även ett program Segurazo som jag inte kan avinstallera! Påstås ha en aktiv subscription. Så finns det något program som kan lösa detta laddar jag gärna hem det.

    Troligtvis råkade du godkänna installationen av det programmet under installationen av Format Factory. Jag har tittat runt på internet och det ska tydligen räcka att söka efter och starta Kontrollpanelen och klicka på Program och funktioner. Där ska det gå att välja programmet och avinstallera som vanligt. Om inte det skulle fungera kan du testa med exempelvis Revo Uninstaller och se om det lyckas bättre.


    Tomas
    Åskådare

      Blev tvungen att återställa datorn för att  bli av med detta. Nu har jag installerat Infra Recorder från er sida utan problem. Behöver dock ett liknande program som Format Factory som jag inte kan installera. Har ni något annat program som gör samma konvertering?

      /Tomas

      Det finns nog även om jag inte kan komma på något gratisalternativ just nu som är lika flexibelt med så många filformat, utan då blir det att leta reda på olika program beroende på vad det är som ska konverteras.

      Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.