Hårddisk delning

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 2 månader sedan.
Skapare
user-325767
Åskådare

Försökte dela mitt ssd hårddisk men fick error meddelandet:

Partition Wizard cannot create apartition at here. There are no free MBRslots

on the disk

Den vanligaste anledningen till detta är att det redan finns fyra partitioner på enheten vilket är det maximala antalet MBR som kan hanteras. Det går att reda ut, utvecklaren har en utmärkt guide på sin hemsida, men tyvärr är den på engelska. I stället för att jag ska översätta den rakt av, titta gärna på den och om det trasslar till sig någonstans i guiden så säg till så tittar vi på det tillsammans.


user-536493
Åskådare

    PD17 – inte den allra senaste men inte så värst gammal.  Om jag förstår Power Director rätt så är det allmänt, även för deras senaste utgåvor.

    Man åberopar från obunden källa ”means that QuickTime is particularly suited for editing, as it is capable of importing and editing in place (without data copying). Other later-developed media container formats…..lack this abstraction, and require all media data to be rewritten after editing.

    PC tidningen som håller koll på vad som finns, har ni förslag på ett enkelt (som PD) redigeringsprogram för ”hemma/fanilje filmer”?

    Mitt arbetssätt: hämtar filmen från kameran till datorn.  Redigerar scener som projekt och som görs till ”arbetsfilmer”. Alla dessa filmer går tillbaka till projektbordet för att färdigställa filmen med musik, effekter, övergångar kommentarer ljudjusteringar etc

     

    JER

    Även att det har lagts till en hel del nya funktioner i den inbyggda videoredigeraren i Windows 10 så verkar det som att den kan vara lite för enkel för dig. Jag skulle rekommendera att du tittar på Kdenlive (https://kdenlive.org), vi har visserligen inte någon guide till programmet men det kanske du inte behöver.

     

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.