Keepit

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 7 månader sedan.
Skapare
teknikern835
Deltagare

har installerat Keepit från http://www.pctidningen.se/keepit   skrivit in alla parameterar sångt programmet och försökt öppna igen finns ingen program som heter keepit så jag går tillbaka och skriver in adress som ovan och skriver in mina data får svar att adressen finns redan och hänvisar mig till en annan sida där jag loggar in men hur gör jag så jag slipper allt detta strul att skriva in mina parametrar varje gång hoppas få hjälp  tack      janne wiström

När allt fungerar som ansett ska programmet finnas på datorn och du ska inte behöva trassla med några inställningar, programmet ska starta automatiskt tillsammans med Windows och även logga in på egen hand (så länge du inte har loggat ut från programmet.
Om du tittar i Meddelandefältet bredvid klockan längst ner till höger på skärmen, finns det en ikon med ett svart hänglås där? Och om det gör det, vad händer om du klickar på ikonen?

/ PC-tidningen support


teknikern835
Deltagare

  Tack för svar men jag har inget hänglås i meddelande fältet och ingen keepit i 

  alla program    mvh  Janne 

  Vad händer om du försöker ominstallera programmet (eller man kanske ska säga intallera eftersom det det inte verkar finnas på datorn)?

  / PC-tidningen support


  teknikern835
  Deltagare

   har nu tagit bort keepit i datorn och börjat från början när jag har skrivit in alla parametrar och loggar in får jag svaret den angivna adressen används redan gå till http://ws.keepit.com att logga in men jag får ingen startsida eller hänglås i meddelandefältet vad göra ?

   mvh  Janne Wiström

   Det låter som att du behöver kontakta Keepits kundtjänst med ditt problem. Det kan du göra enklast på den här adressen:

   https://cp.keepit.com/contact?lang=sv

   / PC-tidningen support

   Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet