Ladda ner Bitdefender Antivirus free

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 år, 7 månader sedan.
Skapare
akenorelius129605
Åskådare

Hej, igår laddade jag ner Bitdefender Antivirus free till min stationära dator, och det gick bra med installlation. När jag försökte göra samma sak till min bärbara gick det inte alls. Vad kan det bero på? Jag hade först avinstallerat mitt gamla antivirusprogram. Med vänlig hälsning Åke N

Det är svårt att svara på utan någon närmare beskrivning av problemet. På vilket sätt gick det inte – fungerade det inte att ladda hem eller att installera? Visades något felmeddelande?


akenorelius129605
Åskådare

    Jag kunde ladda ner installationsfilen, som lagrades på min dator. Sedan tryckte jag på ”Kör”, och då kom det upp en ruta med texten ”Tillåter du att detta program får göra ändringar på din dator?”, eller något liknande. Jag förmodar att man ska svara ja på detta – men då händer ingenting. Igår, på den stationära datorn, kunde man följa hela installationsförloppet, men här hände det som sagt ingenting. Inget felmeddelande eller liknande kom upp.

    Det första jag skulle testa är att högerklicka på installationsfilen och välja Kör som administratör för att se om det hjälper.

    En mer långsökt teori är att det finns något sabotageprogram som blockerar installationen. Du kan testa att ladda hem och köra Malwarebytes från Fördelszonen för att se om du har drabbats av något sådant.

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.