Ladda ner Micrsosoft Solitaire Collection

Inte löst
Detta ämne innehåller 7 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 veckor, 3 dagar sedan.
Skapare
user-375936
Åskådare

Varför kommer jag in på en dansk sida när jag ska ladda ner från Förddelszonen?

Det måste vara fellänkat för den sidan finns på svenska. På vilken sidan har du hittat länken, så kan vi fixa det?


user-375936
Åskådare

  På den här sida https://fordelszonen.pctidningen.se/allaprogram och där klickade jag på Microsoft Solitaire Collection. När jag valde ladda ner kom sidan upp på danska

  Hm, den sidan verkar inte finnas.


  user-375936
  Åskådare

   Varför kan man inte ringa till er?


   user-375936
   Åskådare

    Och varför kommer bifogad bild upp efter att svaret. efter flera minuter, gått iväg?

    Det är tveklöst en miss från den som har lagt upp sidan, när jag klickar på Hämta spelpaketet till höger hamnar man rätt, men klickar man i texten hamnar man fel. Jag säger till redaktionen direkt.

    Anledningen till att det inte går att ringa till redaktionen är bland annat en resursfråga men också (faktiskt) för att underlätta kommunikationen. Det har visat sig vara väldigt mycket smidigare för alla inblandade att utgå från Kontakt oss-sidan för att både hamna rätt från början och för att lättare kunna hantera sådant som frågor, tips och så vidare.

    Meddelandet som tycker upp är väldigt irriterande, men det räcker att ladda om sidan för att få bort det. Anledningen till att det dyker upp är att vi måste använda säkerhetsfunktioner för att skydda oss mot överbelastningsattacker och liknande hot, och ibland när det är mycket trafik hinner kommunikationen helt enkelt få en ”time out” innan den får svar.

    Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet