Nedladdat WavePad

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 11 månader sedan.
Skapare
klajon03
Deltagare

Hej! Jag laddade ner WavePad Audio File Splitter och det hela fungerade bra några dagar. Sen dök bifogat meddelande upp på skärmen och jag kunde inte längre spara ljudfiler. Utan den möjligheten blir programmet i stort sett oanvändbart. Är det så här det ska vara eller har jag gjort något fel eller missat något?

Mvh Klas

Bifoga filer:

Det verkar som att någonting har gått galet vid installationen så att programmet har kört en demoversion av Master Edition och inte gratisversionen av programmet. Testa att installera om programmet och uppdatera det när du blir tillfrågad under installationen. Det är nämligen inte någon demoversion som ska installeras.


klajon03
Deltagare

    Tack för svar, tyvärr uppstod samma problem. Jag avinstallerade ordentligt m h a IOBit, sen laddade jag ner igen och installerade efter accepterande av uppdatering. Samma budskap dök upp igen efter att jag hunnit spara en fil. Det kom upp ett meddelande som angav att det var en ”demo version”. Vet inte om det hjälper, men programversionen jag får installerad heter v 10.54, det anges att det är en ”unlicensed software”. Men alltså samtidigt någon form av demo version.

    Finns det några ytterligare tips?

    Med tanke på den stora versionsskillnaden i och med uppdateringen kan det kanske handla om att den uppdaterade versionen inte länge är gratis för vanligt användande. Testa att hämta den här versionen från Fördelszonen, och när programmet frågar så väljer du att inte uppdatera. Den versionen som då installeras kan vara den som är gratis eftersom det är version 8.12.

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.