OkayFreedom

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 4 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 1 månad sedan.
Skapare
pro48had
Åskådare

Varför fungerar inte licensnummret i OkayFreedoms app för android? Det är viktigast i telefonen eftersom man använder den på offentliga wifi platser.

Jag håller med dig om att det är viktigt på mobiltelefoner, men i det här fallet avser licensen Windows-versionen och inte Android-versionen.


kenroj
Deltagare

    Ett påpekande angående OkayFreedoom

    Ni bör inte använda Google Chrome när ni använder OkayFreedom om ni har ett Google konto kopplat till Chrome!

    Detta hände mig att jag fick en massa varningar per mail att någon hade loggat in på mitt konto i de länder som jag hade använt. Det var förstås att Chrome trodde att någon i de länderna hade loggat in på mitt konto. Men det var ju jag som hade använt dom länderna som surfpunkter.

     

    Precis så är det. Det gäller för övrigt inte bara Chrome och Google-konto utan alla webbplatser som av säkerhetsskäl undersöker var inloggningar sker och om något inträffar som skiljer sig från det vanliga mönstret. Man kan få mängder av varningar och frågor från webbplatser och tjänster när man så att säga börjar dyka upp i olika länder.


    user-372331
    Åskådare

      Kan inte ladda hem programmet OkayFreedom.  https://file.steganos.com/software/wrappers/komputerdk0320/okayfreedomwr.exe

      Texten blir inte blå så att så att det går att använda länken.

      /Kari

      När jag klickar på länken som du lade in så fungerar det utmärkt. Antingen så var det någon tillfällig ”hick” som gjorde att det inte fungerade, eller kan ditt säkerhetsprogram ha misstagit nedladdningen för något skadligt och blockerat den.

      Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.