Problem att söka i Nya Fördelszonen.

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 9 månader sedan.
Skapare
benhel
Deltagare

Försöker jag söka efter vissa program i Nya Fördelszonen t.ex. Ashampoo Burning Studio Free, får jag till svar att det inte finns. Jag gör precis som Ni beskriver i PC-tidningen nr.16/2017. Däremot fungerade det att söka efter Adobe Reader. Det programmet kunde jag dessutom ladda ner utan att logga in???? Jag har ny dator med Windows 10, Edge och F-secure Safe.

Det verkar som att någon har gjort en miss, när jag söker på Ashampoo dyker bara Ashampoo Backup 2016 upp och när jag söker på Burning dyker det inte upp någonting alls. Jag tror att någon helt enkelt har missat att lägga upp det programmet. Jag sparkar de ansvariga på smalbenen direkt så att de får kolla upp det.

/ PC-tidningen support

Detta är tydligen fortfarande ett problem (söndag 22 oktober)

Teknikerna har meddelat att det är en del tekniska problem med den nya versionen av Fördelszonen. De arbetar på saken men kan tyvärr inte svara på när allting ska vara tillbaka online igen. Programmet finns dock i den danska Fördelszonen (det är fortfarande samma program, det är bara webbplatsen som är på danska), så om du vill kan du ladda hem det därifrån.

/ PC-tidningen support

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet