Problem med Advanced SystemCare

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av markus-6b9a6c17ff804593 markus-6b9a6c17ff804593 6 år, 3 månader sedan.
Skapare
8802777672
Deltagare

Fick ett mail från en god vän där hon skrev att hon varit på en kurs om Windows 10. Där ”rekommenderades starkt” att man skulle ladda ned gratisprogrammet Advanced System Care. Det var något som samtliga datorexperter som håller kurser på Seniornet uppgavs vara överens om.

Hemkommen från kursen lydde hon rekommendationen…. Sedan uppförde sig datorn konstigt. Hon gick till den datorbutik där hon köpt datorn för att få hjälp.

De på datorbutiken gick igenom datorn och meddelade: det här nyinlagda gratisprogrammet förstör Windowsinstallationen! De tillade att de har många kunder som har problem efter att ha installerat det! Nu skulle de köra virusrensning. I värsta fall måste en ominstallation göras.

Datorbutiken genomförde virusrensning, borttagning av programmen i Advanced System Care och IObit installer mm. Efter att ha lagat windows lyckades de installera Fall creators update 1709.

Så det råd hon ger är: tro inte på dem som ”starkt rekommenderar” Advanced System Care! INSTALLERA INTE DET PROGRAMMET! Varna gärna andra också!

Vi kör IObit Advanced Systecare Pro 10 i flera maskiner här på redaktionen utan att det har uppstått några problem. Den version vi skriver om i tidningen och som finns att hämta i Fördelszonen fungerar alldeles utmärkt med Windows 10.

Vänligen
Markus Dahlberg, redaktör

Vänligen
Markus Dahlberg, redaktör

Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.