Problem med Patch my PC

Löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 5 månader sedan.
Skapare
Carl-Olof
Åskådare

Har en längre tid använt Patch my PC med utmärkt resultat men numera hamnar programmet i självsvängning när man startar det, man hinner nätt och jämnt se en upprepad pop-up om att programmet uppdateras. När jag då laddar ner det på nytt från Fördelszonen får jag först ”den angivna filen är inte ett giltigt program i det här operativsystemet”. Jag kör Windows 10 version 1909, 64 bit. Efter flera nerladdningsförsök går det till slut lite bättre men programmet säger ”you are not running the latest version”. I Fördelszonen finns version 4.0.1.5 från 2018 men den senaste heter 4.1.0.4 från februari 2020. Dags att uppdatera?

Programmet borde uppdateras till den senaste versionen av sig själv, men när det trasslar som det gör för dig kan man behöva göra det på egen hand genom att hämta den senaste versionen manuellt. Jag ska säga åt redaktionen att lägga in den senaste versionen i Fördelszonen.


user-536642
Åskådare

    Kan inte installera Patch my PC
    Får upp ett felmeddelande enl. bifogad fil

    Tyvärr kan jag inte se någon bifogad fil.

    Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.