Problem med Windows repair

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 1 månad sedan.
Skapare
nosie283741
Åskådare

Jag testade Windows Repair, som ni pushade för i senaste PC-tidningen. I hopp om att lösa ett skrivarproblem som jag nu istället tvingats fråga om i en annan kategori här på forumet.

Programmet tuffade på bra tills Bitdefender Total Security avslutade reparerandet. (”53 applications have been blocked”). Jag stängde av kontakten med internet och försökte sedan stänga av även Bitdefender. Det misslyckades, vilket säkert är lovvärt ur säkerhetssynpunkt, men förtretligt i ett fall som detta. (Under förutsättning att Windows Repair är fritt från virus).

Kan man få Bitdefender att samarbeta med Windows Repair? Eller är Windows Repair kanske ett program ni ångrar att ni gjort reklam för?

Det är ingenting vi ångrar eftersom det är ett synnerligen praktiskt program, däremot medför programmets arbetsuppgifter att en del skyddsprogram kan bli lite väl entusiastiska när det handlar om att blocka och därmed störa programmet i dess arbete. Som du säger är det ju visserligen ett bra skydd, men inte ett skydd som man vill ha i det här fallet.

Lösningen är enligt Bitdefender själva att avinstallera Bitdefender, göras som behövs göras och sedan installera Bitdefender igen.

Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.