Registrering av ASC 11 Pro

Inte löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av PC-tidningen support PC-tidningen support 6 månader sedan.
Skapare
perxyz10
Deltagare

Hej!

jag försöker registrera Advanced System Care. Jag följer instruktionen i artikeln. När jag trycker på ”Aktivera nu” kommer jag till denna sidan ”http://purchase.iobit.com/sv/asc/index.php?name=asc&ver=11.0.3.188&lan=sv&type=free&st=asc_protip1&ref=asc11&aff= ”. Under knappen finns en text ”Ange kod” och när jag klickar på den får jag upp en dialogruta var jag kan skriva in koden. När jag trycker på ”Registrera nu” Får jag ett meddelande att det är en gåvolicens.  När jag trycker på ”Godkänn”  i den dialogrutan hamnar jag på ”http://purchase.iobit.com/sv/asc/index.php?name=asc&ver=11.0.3.188&lan=sv&to=event1&ref=asc11&aff=”.  På båda sidorna får jag ett erbjudande att köpa ASC !! för tre datorer för 300 kronor, vilket inte är det jag vill. På huvudsidan på ASC på min dator står det FREE efter programnamnet och texten under knappen är ”Ange kod”, så den ser inte likadan ut som på bilden i artikeln.

 


perxyz10
Deltagare

  Hej igen!

  När jag kollade såg jag att det var version 10 er kod gällde för. Jag avinstallerade version 11 och hämtade programmet igen. Denna gång valde jag att inte uppdatera till ver 11 och då funkade det hela.

  Det borde kanske meddelas när man hämtar programmet.

  Det verkar irriterande nog vara så att IObit efter tidningens pressläggning har ändrat sida som knappen länkar till. Jag ska skicka detta vidare till redaktionen så får de kolla upp saken.

  Skönt ändå att det löste sig för dig.


  user-332261
  Deltagare

   Hej

   Installerade ACS Pro 10 enl instruktionen.

   McAfee varnade för virus efter detta.

   Fler som haft samma problem?

    

   Bifoga filer:

   Programmet är virusfritt så det där är ett falsklarm. Jag skulle dessutom påstå att McAfee har blockerat programmet inte för att det är ett virus utan för att McAfee inte vet vad det är och blockerar för säkerhets skull. Om du tittar på raden Upptäckts hot så inled den med JTI/Suspect och så vidare. Att den använder ”namnet” Suspect, det vill säga misstänkt, tycker jag tyder på att McAfee inte vet vad det handlar om.

   Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet