Spacedesk

Inte löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 2 månader sedan.
Skapare
OweH
Åskådare

Har försökt att installera Spacedesk på datorn utan att lyckas. Har laddat ned setupfilen utan problem. Startat installationen och kommit till ”Slutför”. Men sedan finns inte programmet. Någon som vet?

Det borde både gå att söka efter programmet och eftersom det autostartar efter installationen borde det finnas en ikon i Meddelandefältet (ser ut som en liten grön skärm) att klicka på. Får du några felmeddelanden eller händer något som verkar konstigt under installationen?

Vad har du för operativsystem?


OweH
Åskådare

    När jag har slutfört installationen har mappen datronicsoft bildats. I den mappen finns bara genvägen ”UNINSTALL spacedesk”. Inget annat.  Under installationen uppmanas jag att i Nortons brandvägg göra ett undantag för specedeskService.exe. Jag har kollat att den filen är tillåten.


    OweH
    Åskådare

      Jag glömde, Windows 10 ver 1903.

      Många avinstallationsprogram från tredjepartstillverkare brukar övervaka installationer för att skapa egna avinstallationsfiler. Använder du något sådant program som eventuellt kan störa installationen?

      Om du väljer att högerklicka på installationsfilen och köra den som administratör, blir det någon skillnad då?

      Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.