Uppdatera Acronis Ransomware Protection

Inte löst
Detta ämne innehåller 4 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 2 månader sedan.
Skapare
user-377210
Åskådare

Hej! Jag blir uppmanad att uppdatera min version av Acronis Ransoware Protection, programmet laddar ned under flera minuter men sedan kommer felmeddelandet 1603 att uppdateringen misslyckats. Jag använder Windovs 7.

Mvh

Bertil

 

 

Det felmeddelandet säger att det pågår en annan installation, och eftersom det inte går att installera två saker samtidigt blir det ett felmeddelande. Det kan exempelvis vara en Windows-uppdatering som pågår i bakgrunden eller något liknande. Testa att starta om datorn och försök igen. Det är möjligt att gå in och avbryta en pågående installation, men det är inte att rekommendera eftersom det kan åstadkomma problem med programmet vars uppdatering/installation man avbryter.


rjo44318821
Deltagare

    Hej!

    Jag använder visserligen Windows 10 men får ändå felkod 1603 vid installation av Acronis Ransomware Protection.

    Jag kan se att programmet körs men kan inte hitta det bland installerade program. Jag har inga planer på att idag avinstallera programmet men tycker ändå att det borde finnas med bland programmen…

    Bifogar loggfilen

    Roland

     

     


    rjo44318821
    Deltagare

      Hej igen!

      Tacksam om jag via e-post får veta när svar finns tillgängligt…

       

      Den borde verkligen dyka upp bland de installerade programmen, men det verkar som att något gick fel vid installationen. Felkoden 1603 indikerar att det pågick en annan installation samtidigt vilket fick den här installationen att misslyckas. För att få en korrekt installation kan du testa att starta om datorn, gå in i Aktivitetshanterare och leta efter processer som heter msiexec.exe. Om du hittar några, klicka på dem och avsluta aktiviteten. När du inte har några kvar testar du att installera igen. Då borde installationen fungera och programmet dyka upp bland installerade program.

      Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.