uppgradering windows

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 5 dagar, 12 timmar sedan.
Skapare
[email protected]
Åskådare

kunde ej slutföra uppgraderingen. ändringar ångras

Felåtgärden avbröts av användaren

Det skulle behövas lite mer information som till exempel vilken version av Windows du försöker uppgradera från och om det dyker upp eventuella felmeddelanden eller felkoder. Det brukar vanligtvis bero på något av följande:

1. Det finns drivrutiner som inte är kompatibla med den nya versionen av Windows. Testa att plocka bort alla externa enheter utom tangentbord och mus (exempelvis USB-hårddiskar och -minnen, skrivare, bankdosa et cetera) och försök igen.

2. Du använder säkerhetsprogram från tredje part när du försöker göra uppgraderingen och de blockerar av välvilliga men missriktade anledningar delar av uppgraderingen. Stäng av alla säkerhetsprogram som inte är gjorda av Microsoft och försök igen.

3. Någonting i systemet gör att det inte går att uppgradera Windows samtidigt som det körs. Testa i så fall att använda ett USB-minne och ladda hem Microsofts verktyg för att starta datorn och uppgradera Windows från det USB-minnet. Du hittar allt du behöver här.

4. Om det är en gammal dator kan det också vara så att hårdvaran i datorn inte är kompatibel med den nya versionen av Windows, men låt oss hoppas att så inte är fallet.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet