Wise Disk Cleaner:

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 2 år, 11 månader sedan.
Skapare
user-332134
Deltagare

Jag har länge haft problem med trög dator och såg med glädje och stor förväntan fram mot rubricerade program.

Markerade följande program för rensning:

Calculator, Character Map, Connect to a projektor, Default Music, Desktop Wall papers, Dr Watson, Help, MS-Dos Editor, Privat Character Editor, Secondary Logon Service, Smart Card Services, Snipping Tool, SSDR Discovery Service, Sticky Notes, System Information, Windows Error Reporting Service, Word Pad, XPS Viewer.

Tyvärr visade det sig att jag nu inte kan göra utskrifter (till HP Envy Photo 6200) från datorn. Stor risk att jag tagit bort något program för mycket. Vore tacksam om ni kan tipsa mig om vilket program det kan vara och hur jag kan återställa detta. Jag kan se att dokumentet är skickat till skrivaren, men den skriver inte. Däremot fungerar scanning från skrivaren till datorn och skrivaren fungerar för utskrift från iPad.

Mvh Östen

 

 

 

Jag kan inte se något uppenbart program som gör att utskrifterna inte fungerar, men med tanke på att du har plockat bort ett flertal program som tillhör operativsystemet kan det handla om en sekundär effekt. Med det menar att utskrifterna fungerar i sig, men att funktionen anropar en annan del av operativsystemet som har plockats bort vilket får effekten att utskrifterna inte fungerar. Det enda jag kan föreslå är att ut använder din senaste återställningspunkt för att återställa de bortplockade programmen, och om inte det fungerar kan du behöva använda systemfilsgranskaren för att få tillbaka de bortplockade delarna av operativsystemet.

Forumet ’FÖRDELSZONEN’ är stängt för nya ämnen och svar.