Patch my PC

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 3 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 månader, 1 vecka sedan.
Skapare
perxyz10
Deltagare

IDetta är ingen fråga utan mer ett påpekande. Programmet uppdaterar inte allt som finns på datorn. Jag använder t ex Advanced Uninstaller vilket jag startade efter kört Patch my pc och då tyckte AU att det behövde uppdateras. 

 

/per

Så kan det mycket väl vara, inget program av som hjälper till med uppdateringar är heltäckande, vilket främst beror på att det finns hundratals och åter hundratals program som kan ges den luddiga definitionen ”vanliga” program i det att väldigt många använder dem.Patch My Pc klarar dock fler än de flesta med med över hundra program på sin lista (https://patchmypc.net/supported-products-free-updater). Men precis som du säger, Advanced Uninstaller är inte ett av dem.


perxyz10
Deltagare

  När man läser artikeln om Patch my PC får man lätt intrycket att det är alla program på datorn som kollas. Litar man på det är det ju inte så bra.

  Jag håller med om att formuleringar som ”Håll alla program uppdaterade” och ”Genialt program” och ”… hålla alla program i toppform” är att måla med en lite för stor pensel. Programmet är dock fortfarande otroligt praktiskt, och det brukar läggas till stöd för fler och fler program när det uppdateras vilekt gör att det blir bättre och bättre. Programmen som stöds är dock många av de vanligaste programmen vilket är väldigt bra, trots att en del av dem är relativt onödiga att ha med då programmen på egen han berättar när det har kommit en nyare version än den installerade, men med tanke på hur viktigt det är att hålla sina program uppdaterade är varje extra hjälp en bra sak.


  kenroj
  Deltagare

   Först rekommenderade ni Patch My PC för att uppdatera olika program, sedan så rekommenderade ni Kaspersky Software Updater. Jag har använt Patch My PC sedan 2015 och det finns inget program som slår det när det gäller uppdateringar, och det har ni också kommit på för att först nu så inkluderar ni det i ert säkerhetspaket, vilket är bra. Kaspersky Software Updater var ett väldigt dåligt program jämfört med Patch My PC. Det hittade knappt några program jämfört med Patch My PC. Advanced SystemCare kan också uppdatera olika program som även Gary Utilities gör. Men Patch My PC är bäst för det programmet gör allt i bakgrunden. Jag märkte att om man uppdaterar program som vill installera andra program som man inte vill ha, så när Patch My PC installerar program så installerar det bara det rätta programmet. Ett problem med dessa program är att om man har en svensk version av te x Thunderbird eller Libre Office så får man vara uppmärksam för programmet kan installera en engelskspråkig version över den svenska, som kan ligga före den svenska utgåvan. Men det är inga problem för i Patch My PC kan man stänga av att vissa program inte ska uppdateras av programmet, utan att man uppdaterar dom programmen från programmen själva.

   Det stämmer att vi så att säga har återgått till Patch My PC, en av anledningarna till detta är att Kasperskys program är nedlagt.

   Sedan är det ju så med program att olika program passar olika användare olika bra, så det är väldigt sällan som man kan peka på ett enda program och säga att ”det här programmet är bäst för alla”. Eftersom Patch My PC verkar vara det program som passar dig bäst så är det bra att du har hittat det och använder det.

   Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet