QR code reader nr 2 2019

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 10 månader, 4 veckor sedan.
Skapare
pistsp
Deltagare

På sidan 13 i nr 2 2019 skriver ni att QR Code Reader är gratis i 3 dagar och sedan kosta 35 kr i veckan.

Stämmer det? Det verkar i Play butik som det finns flera appar med namnet QR Code Reader från olika tillverkare. Vilken/vilka  är det som tar betalt? Vilken variant kan man lita på?

 

Jag vet tyvärr inte exakt vilken av alla QR Code Reader-appar som avses. Det är mer en generell varning för den här typen av beteende hos app-utvecklare.

I teorin så borde detta inte vara något problem och användare borde inte bli lurade eftersom det egentligen är ganska enkelt att undvika – läsa användaravtalet och informationen vid installationen. Det är som det står i artikeln, ”Var uppmärksam under installationen så att du inte accepterar något abonnemang eller godkänner kostnader.” Enda sättet att drabbas av den här typen av kostnader är slarv eller obetänksamhet eftersom användare måste godkänna abonnemanget eller den extra kostnaden.

Tyvärr är det alldeles för många som bara godkänner allting, oftast utan att ens läsa användaravtalet och instruktionerna.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet