Tidningen nr 19/2019, sid 16-17. Återställa Windows

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 månader, 4 veckor sedan.
Skapare
milowa711428
Deltagare

Hej!

En väldigt bra artikel om att återställa Windows, för formatera om råkar man ju ut för förr eller senare. När det gäller tipset överst på sid 17 undrar jag: Hur hittar man installationsfilerna till program man köpt så att man kan kopiera dem?

Det beror helt och hållet på vad det är för program. Vissa kommersiella program har du kanske redan i form av originalskivorna, andra kan laddas hem och installeras från tillverkarens hemsida (så länge som du har serienumret/produktnyckeln till programmet). När det handlar om gratisprogram som inte kräver några koder eller liknande kan de både hämtas från tillverkarens hemsida och förslagsvis Fördelszonen om det exempelvis handlar om vårt säkerhetspaket.

De enda programmen som fungerar lite annorlunda är apparna som finns Microsoft Store, de håller reda på registrering och allting sånt så det är bara att hämta så sköter resten sig själv.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet