Uppdatera Acrobat Reader, hur?

Löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 månader, 3 veckor sedan.
Skapare
RadWill
Åskådare

I senaste PCT rekommenderas uppdatering av AR och det finns en anvisning hur man gör. När jag har klickat på Hjälp i AR så kommer det upp ett otal nya alternativ, dock inget Sök efter uppdateringar?????

Vilken version av programmet är det du har?

Ett annat alternativ är ju annars att surfa till Adobe och hämta den senaste versionen och ”installera över” din befintliga version.


RadWill
Åskådare

  Den enda info förvirrad gammal man kan hitta är Adobe Acrobat Reader 461 MB…

  Starta programmet så borde det stå absolut längst upp i programfönstret, någonting i stil med Adobe Acrobat Reader DC eller åt det hållet. Annars kan du gå in i menyn Hjälp och klicka på Om Adobe Acrobat Reader DC…, i rutan som dyker upp står det både namn och versionsnummer.


  RadWill
  Åskådare

   Har lyckats komma så långt att jag hittade ”Sök efter uppdateringar” och fick till svar att några dylika inte finns att uppbringa för dagen. Nöjer mig med detta och hoppas att inga av de gräsligheter som det varnas för i PcT nr 19 kommer att drabba mig. Tack för hjälpen!

   Om det inte finns några uppdateringar är du så skyddad du kan vara.

   Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet