Internet Explorer

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 1 månad sedan.
Skapare
5025594275
Åskådare

På inrådan avinstallerade jag IE, men tyvärr så kan jag nu inte skriva ut på min HPskrivare. Skrivaren verkar OK, men det saknas någon koppling mellan skrivaren och min pc. Kan jag återinstallera IE, och hur gör jag i så fall? Något annat förslag?

Gammal pensionär utan datakunskap

Du gör precis likadant som när du avinstallerade Internet Explorer, men i stället för att ta bort markeringen vid Internet Explorer 11 kryssar du dit en markering och klicka på OK-knappen.


5025594275
Åskådare

    Kan du utveckla lite hur jag ska göra? Kan jag använda någon annan webbläsare för att få igång skrivaren, jag använder nu Opera.

    För att installera Internet Explorer 11 gör du så här:

    1. Gå till Inställningar / Appar och klicka på Program och funktioner längst upp till höger.

    2. I rutan som dyker upp klickar du på Aktivera eller inaktivera Windows-funktioner uppe till vänster.

    3. Markera rutan bredvid Internet Explorer 11 och klicka på OK. Sedan är det bara att vänta och eventuellt starta om datorn så är du klar.

     

    Däremot är jag lite osäker på vad Internet Explorer skulle ha med skrivaren att göra. Vilken version av Windows är det du använder och var är det för skrivare? Vilket/vilka program är det du försöker skriva ut med som inte fungerar?

    Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.