Kan inte ansluta till sidan på ett säkert sätt

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 6 år, 3 månader sedan.
Skapare
user-330906
Deltagare

Jag får detta meddelande ofta, vad beror det på?

Jag försöker logga in på ”vanliga” sidor.

Kan inte ansluta till sidan på ett säkert sätt
Detta kan bero på att webbplatsen använder TLS-säkerhetsinställningar som inte är säkra eller som är inaktuella. Kontakta webbplatsägaren om det här fortsätter att hända.
Prova detta:
Gå tillbaka till föregående sidasäkert sätt

Jag skulle tro att lösningen finns i webbläsarens adressrad – om adressen börjar med http:// klassa det som en osäker sida med okrypterad trafik, och börjar adressen med https:// är det en säker sidan med krypterad trafik. Så har det varit i många år, men i takt med att kraven på säkerhet har ökat på internet så har utvecklarna av webbläsare lagt in en funktion som automatiskt varnar om du befinner dig på en potentiellt osäker sida. När du kommer till en sådan webbplats kan du testa att lägga till ett s i adressen, från http till https, och se om det blir någon skillnad. Vissa webbplatser erbjuder det säkra alternativet, men har av någon outgrundlig anledning valt att inte automatiskt dirigera om trafiken från den osäkra till den säkra versionen.


user-330906
Deltagare

    Sidan har https:// som början den sidan som jag försöker komma in på är registreringssidan för programmet Advanced SystemCare PRO 10

    Testa om du får samma meddelande även med en annan webbläsare. Vilken webbläsare är det du använder där du får meddelandet?


    user-330906
    Deltagare

      Jag använder Edge men får samma svar med Crome.

       

      Eftersom det är en varning för en osäker webbplats så är det dock ett problem med servern, och dina webbläsare bara varnar för det potentiella hotet. Testa att kontakta webbplatsägaren och påtala problemet för dem.

      Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.