Kan inte skriva ut från Firefox

Inte löst
Detta ämne innehåller 7 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 5 månader sedan.
Skapare
user-529706
Åskådare

Hej den som har hand om frågan!

Jag har förtvivlat försökt skriva ut en sida från Firefox men får bara beskedet enl. bifogade skärmdump. Är det jag som sumpat någon inställning eller? Jag har version 82 installerad. Anm. Utskrift från Chrome funkar t.ex.

Hälsningar

Oskar

Fungerar det att skriva ut om om du försöker göra det med tilläggen avstängda?


user-529706
Åskådare

    Hej forumledaren.  Jag kontrollerade och fann att det fanns bara ett tillägg – ett från F-secure. Jag inaktiverade detta och försökte skriva ut en sida men fick upp samma samma fönster som tidigare. Jag glömde bort det förut men jag vill nämna att jag ominstallerat  Firefox innan jag skrev här på forumsidan.

    MVH
    Oskar

    Är det bara när du försöker skriva ut som det inträffar? På felmeddelandet verkar det nämligen som att det är en sida du besöker som får webbläsaren att krascha, möjligtvis att det är att försöka skriva ut den sidan som åstadkommer problemet. Blir det likadant på alla sidor?


    user-529706
    Åskådare

      Hej forumledaren!

      Jag får upp samma fönster oavsett om det är en banksida eller en annan t.ex. från ICA handlaren. Med andra ord är det allmänt stopp.

      MVH
      Oskar

       

      Jag har grävt lite och det verkar som att Firefox 82 har ”introducerat” en bugg som ställer till det med utskrifter. I en del fall blir utskrifterna fel, marginaler blir galna och i en del fall kan programmet krascha. Det verkar som att det är vad du har drabbats av, då det kan vara så att det enda som går att göra är att vänta på en uppdatering till Firefox och använda en annan webbläsare tills dess.


      user-529706
      Åskådare

        Hej forumledaren!

        Tack för svar. Det är mycket med det elektriska – hade jag så när sagt!

        Ha det gott!

        Oskar

        Allt går ju med elektricitet,
        elektriskt de’ e’ nå’t konstigt me’ de’.

        / Tage Danielsson

        Ämnet ’Kan inte skriva ut från Firefox’ är stängt för nya svar.