"Klockan" på YouTube funkar inte

Inte löst
Detta ämne innehåller 5 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 3 år, 6 månader sedan.
Skapare
thedoc
Åskådare

YouTube har två inställningar som är fiffiga : Du kan prenumerera på de kanaler du lätt vill följa, och du kan låta YouTube skicka ett mail när en ny film laddats upp, genom att klicka på ”klockan” till höger om prenumerationsknappen.

Problemet : Sedan en tid kommer inte en enda påminnelse ! Jag har försökt med att avbryta prenumerationer och prenumera på nytt, men utan effekt, och någon annan inställning som löser detta finner jag inte

 

 

Bifoga filer:

Har du tittat i skräppostmappen sån att ditt e-postprogram/e-posttjänst inte tror att det handlar om skräppost och sorterat undan meddelandena?


thedoc
Åskådare

    Ack ja, skräplådan kollar jag alltid, och aviseringarna kom rätt när de kom.

    Ditt svar, till exempel, kom till skräplådan !

    Haha, det kanske säger något om mitt svar. 🙂

    Brukar du använda olika webbläsare?


    thedoc
    Åskådare

      Tidigare Chrome & Firefox. Numera endast senaste Edge. Jag har fått aviseringar till Edge från YouTube tidigare, menså plötsligt upphörde allihopa. Det brukade var ett par nya/dag. Jag har varit inne och rotat på Google/YouTube inställningar, men så sjuttong hittar ngn ruta att bocka i/ur för att lösa detta, eller ngn ”bortglömd” rad att fylla ie-postadress på..

      Fejsboken har ju flera ggr stökat om i sina inställningar, så att man fått ändra ,men YT har ju bara ändrat vissa regler om videon vänder sig till minderåriga, vad jag vet. Bilar, Gamla radioapparater & Politik faller väl knappast för den regeln, va?

      Mkt märkligt,

      tycker

      Staffan A

      Testa att starta Edge och ”surfa” till adressen edge://settings/content/notifications, där finns det inställningar för aviseringar så som var det är tillåtet, om du använder tysta meddelandeförfrågningar et cetera. Jag är inte helt säker om att det kan lösa problemet men det kan vara värt ett försök. Jag vet att de funktionerna fungerar hos mig så det är inte något komplett ”Youtube-haveri”, utan antingen har det att göra med vissa grupper eller någon inställning på din dator. Det ska vi försöka ta reda på.

      Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.