Problem med Chrome…

Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av Support PC-tidningen Support PC-tidningen 10 år, 7 månader sedan.
Skapare
lars sime961805
Deltagare

Jag har kört med Google Chrome ett antal år nu. Gillar det starkt, men nu har ett problem uppstått. Jag har 2 st bärbara. En hemma och en på landet, Bägge med samma data (HP + Acer). På min dator hemma (HP) kan jag anvönda Chrome som webläase när jag går in på min Internetbank(Swedban). jag identifierar med med BankID på kort. De funkar klockrent. På min dator på landet (Acer) använder jag även där Chrome som webläsare. Jag identifierar med med BankID på kort när jag loggar in till banken (Swedban). Inga problem, MEN…..när jag ska godkänna mina betalningar eller annat med BankID så kommer inte rutan med raden där jag ska indetifiera mej upp. Den bara står och tuggar och ingeng händer. Jag kan avsluta Chorme, ta upp MS Explorer istället. Gå in på Swedbank Internetbank och göra vad jag ska och identifiera mej med BankID på kort. Inga problem.

Allt detta funkar utmärkt på min dator hemma (HP). Vad är felet?. Har jag glömt att installera något?

Måste jag installera om BankID ?? tacksam för lite hjälp.

// Lars Sime

Du måste ladda ner ett bankid på varje dator. Kontakta din banksupport så hjälper dom dig att installera samma bankid på olika datorer.


lars sime961805
Deltagare

    Haj och tack för ditt svar.

    Men….Jag har ju ett bank-ID på kort installerat. Det funkar att logga in med till IE, men inte till Chrome ? Är det skillnad på bank-ID på kort och bank-ID på dator?

    // Lars Sime

    Hej Lars

    Min egen erfarenhet är att hos vissa banker stödjs vissa läsare sämre. Ta kontakt med din bank så kan dom hjälpa dig att få igång bankid i önskad läsare.

    Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.