se filmer på nyhetsidor

Inte löst
Detta ämne innehåller 3 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 4 år, 5 månader sedan.
Skapare
sven-ingvar
Åskådare

Kan inte se på ”film på t.ex nyhetssidor som Aftonbladet, Sydsvenskan m.m när det ligger något som man kan titta på typ repotage, sportsammandrag eller från någon annan händelse. åker ut från artikeln eller från sidan. Har windows 10, bocked för Adobe är på

Det här brukar vara ett vanligt problem om man använder sig av en så kallad adblocker för att blockera annonser. Om du använder en sådan så testa att stänga av den för att se om det blir någon skillnad.

Är det likadant i alla webbläsare?


sven-ingvar
Åskådare

    Fungerar på Google chrome men inte på microsoft edge. Vad jag vet så har jag ingen adblock, var isåfall hittar jar inställningarna på den

    Enkelt uttryckt så behöver man installera en adblocker för att ha en, det är inte någon inbyggd standardpryl, så om du inte vet med dig att du har installerat en adblocker så lär du inte ha någon.

    Visas det några felmeddelanden eller liknande? Hur märks det att den inte visar video – är det en svart ruta eller en evig laddningsikon eller vad?

    Forumet ’INTERNET’ är stängt för nya ämnen och svar.