Smarta hem

Inte löst
Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av pc-tidningen support pc-tidningen support 1 vecka, 5 dagar sedan.
Skapare user-400218
user-400218
Åskådare

Smarta hem verkar bli mer och mer populära. Klart man måste prova, men vad? Google, Apple, eller vad. Vore trevligt med en jämförande artikel i tidningen,

Näväl jag köpte Google Nest och ett pat smarta kontakter (Tapo). Trodde jag då kunde säga: ”Hej google, sätt på fönsterlampa klockan 21 och släck den klockan 24.” Men det gick inte. På och av fungerar iaf men lte av intresset minskade.

Sedan TV: ”Hej google, spela SVT1 på kök!” Fungerar utan länk, d:o med alla staliga kanaler. Men inte TV4!! Tom: ”Spela StarWars” så frågar Google om hon skall hämta på Netflix eller Disney+!! Båda är länkade, så OK! Men CMORE, TELIAPLAY, HBOMAX går inte att länka!! Trist eftersom hustrun vill se morgonprogran på TV4.

Nästa fråga alltså: Vilka kan man länka till vilka system? Det står att HBOMAX skall gå, men icke!!

HaR NGN ETT TIPPS FÅ GOOGLE ATT VISA TV4 SÅ …. HURRA!

// tOMPAjAN


TompaJan

TompaJan

Har du testat att lägga till lamporna i en rutin?

När det gäller att kunna spela upp saker och ting från TV så handlar det om ifall kanalen/bolaget har utvecklat stöd för exempelvis Google Assistent. Där är det vissa som ligger väldigt långt framme, till exempel SVT, medan många andra av orsaker vi bara kan spekulera i, inte har utvecklat det stödet.

Du måste vara prenumerant för att skriva inlägg i forumet